Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2009 23:33 - Три стъпки, по които да създадете живота на вашите мечти!
Автор: openheart Категория: Други   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
1



 Забелязвали ли сте някога по какъв магичен начин разкриват живота на мечтите си някои от нас? Те никога не изглеждат сякаш се борят или насила създават драма в живота си. Техният път сякаш е съсредоточен върху възможностите,забавлението,вярата и спокойствието.

Върнете се назад и помислете за времето когато сте създали точно това,което сърцето ви е желаело. Може би това е било връзка с някой човек,перфектната за вас работа или великолепна прическа. Спомняте ли си какво сте искали да привлече вашето желание  за вас?

Има три много важни инструмента в съзнателното създаване на релаността:

 

1. Осъзнайте ясно какво точно желаете?

Колко близки сте с вашето желание? Позволявате ли си да се отдадете на това, което би могло да ви донесе повече радост?

Много от нас са научени,че на желанията неможе да се разчита.Казано е,че за да откриеш пълното щастие,трябва изцяло да се откажеш от желанията си. В някои религии дори се счита,че в желанието се корени цялото зло,дори самия дявол.

Вярата и привързаността към желанието са причина за нашата болка,объркване, чувство на безсилие и лакомия. Привързаността се дължи на страха и несигурността,от алчността да знаеш или контролираш резултата от твоето желание!

Не това е символа или основата,която ще ви донесе щастие. Кой знае,може би ще получите нещо съвсем различно, даже много по-задоволително. Стойте близо до вашите желания и се питайте: „Това или нещо по-добро?” Пуснете го и вярвайт,не се плашет! Това е само хаосът от неизвестното,че пред вас се разкриват неограничените възможности. 

Друг важен акцент е да попитате себе си: „Това желание от сърцето или от егото ми идва?”  Егото ви е привлякло или на дневен ред създава щастието ви? Добре е да се запитате, „Защо имам нужда от това желание?” Огледайте се за скритите знаци от доказателства,печалба,контрол и манипулиране срешу забавлението,любовта,приключението и знанието. Желанието възникнало в сърцето ви ще има много по-дълбоко въздействие и резонанс от това,което идва от его ви. Тези желания всъщност се усещат по по-различен начин.

 

 

2. Представете си,че вече се е случило.

Чрез вашето желание си представете какво би било,когато вече го осъществите. Почувствайте емоцията да сте вече там. Това е причината, която ще увеличи или привлече това, което желаете.

Различете всяко усещане за страх или ограничение, което бихте могли да си представите като нещо добро. Не отхвърляйте или подтискайте тези по-малко „удобни” чувства. Те няма да изчезнат. Учете се от тях. Ако не приемете и станете любопитен сега,въображението и вниманието ви щe привлекат това,което не желаете!  Имайте милост към себе си и вашите страхове. Погледнете ги, обичайте ги, опознайте ги, простете им и след това ги освободете.

Включвайте всички ваши чувства и усещания във визуализирането на себе си там, където искате да бъдете. Виждайте се вече там. Стойте във фантазията си, помиришете, вкусете и чуйте всичко,което ви заобикаля там. Как се чувствате приемайки тази нова реалност? Преливайки от усещането,че вече живеете така,както ако това се е случило. Бъдете там с вашето тяло и разум.

.

 

3. Очаквай те го.

Това е знанието,което ще направи вашето желание реалност. Въпреки че е важно както да сте специфичен с желанието си, така и да се отървете от необходимостта си да търсите гаранция за него. Важно е да се оставите на несигурното като незнаете какво има за вас в „магазина” на вселената. Запомнете,за да довършите този процес си казвайте „Това или нещо по-добро,не вреди на никой.”

Важно е да се оставите на резонанса на ВЯРАТА. Оглеждайте се за знаци или се вслушвайте в „шепота” на вселената,те ще ви покажат пътя. Слушайте интуицията си. Имайте доверие в резултата и гледайте за нещата,които попадат на точното си място.Нека вселената се погрижи за детайлите.

Използвайте желанието,въображението и очакването,за да пресъздадете вашия живот с помоща на вселената!



Тагове:   стъпки,   мечти,   ТРИ,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: openheart
Категория: Други
Прочетен: 17815
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 13
Спечели и ти от своя блог!
Архив